Kanal 5 tv програма

Go down

Kanal 5 tv програма Empty Kanal 5 tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пон 23 Јан 2012 - 17:47

[You must be registered and logged in to see this link.]
23.01.2012
07:00 Zdravo Makedonijo - utrinska programa
09:00 Vesti, Informativna programa
09:10 Zdravo Makedonijo - utrinska programa
10:00 Seriski film, Seriski film, film
10:45 Garfild, Crtana serija za deca
10:55 Meteo 5 - vremenska prognoza
11:00 Vesti, Informativna programa
11:15 Izborot na Lara, Seriski film, film
12:00 Trkalo na sre?ata, Zabavna
12:30 Seriski film, Seriski film, film
13:15 Džanan - II sezona, Seriski film, film
13:45 Lale NOVA SEZONA, Seriski film, film
14:25 Imotot na damata - seriski film, film
14:55 Meteo 5 - vremenska prognoza
15:00 Vesti, Informativna programa
15:30 Imotot na damata - seriski film, film
16:15 Veli?estveniot sultan, Seriski film, film
17:15 Trkalo na sre?ata, Zabavna
18:00 Ekstra Ekskluziv, Zabavna
18:20 Meteo 5 - vremenska prognoza
18:25 Vesti, Informativna programa
19:00 Veli?estveniot sultan, Seriski film, film
20:00 DŽambo bingo, Prenos
21:00 Imotot na damata - seriski film, film
22:00 Lale NOVA SEZONA, Seriski film, film
23:00 Vesti, Informativna programa
23:30 H.O - informativna programa
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Kanal 5 tv програма Empty Kanal5 понеделник 20.02.2012

Пишување by dejanpetrusevski on Пон 20 Фед 2012 - 10:42

20.02.2012

07:00 Zdravo Makedonijo - utrinska programa
09:00 Vesti, Informativna programa
09:10 Zdravo Makedonijo - utrinska programa
10:00 Seriski film, Seriski film
10:35 Džanan 2 sezona, Seriski film ®
10:55 Meteo 5 - vremenska prognoza
11:00 Vesti, Informativna programa
11:15 Lovec na krokodili, Dokumentarna ®
12:00 Balkanski preljubnici, Realno šou ®
12:45 Kade e ćerka mi, Seriski film ®
13:30 7 časa razlika, Seriski film ®
14:10 Lale NOVA SEZONA, Seriski film ®
14:55 Meteo 5 - vremenska prognoza
15:00 Vesti, Informativna programa
15:30 Imotot na damata - seriski film ®
16:15 Veličestveniot sultan, Seriski film ®
17:15 Trkalo na srećata, Zabavna
17:55 Ekstra Ekskluziv, Zabavna
18:15 Meteo 5 - vremenska prognoza
18:20 Vesti, Informativna programa
19:00 Veličestveniot sultan, Seriski film
20:00 DŽambo bingo, Prenos
21:00 Imotot na damata - seriski film
22:00 7 časa razlika, Seriski film
22:55 Meteo 5 - vremenska prognoza
23:00 Vesti, Informativna programa
23:30 H.O - informativna programa
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Kanal 5 tv програма Empty Програма за вторник 20.03.2012 Канал 5

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 20 Мар 2012 - 14:39

07:00 Здраво Македонијо , Утринска програма
09:00 Вести , Информативна програма
09:10 Здраво Македонијо , Утринска програма
10:00 Јунска ноќ , Сериски филм - р
10:55 Метео 5 , Временска прогноза
11:00 Вести , Информативна програма
11:15 Сериски филм , Сериски филм
11:50 Зевзекманија , Забавна - р
12:30 Каде е ќерка ми , Сериски филм - р
14:00 Сериски филм , Сериски филм - р
14:30 Имотот на дамата , Сериски филм - р
14:55 Метео 5 , Временска прогноза
15:00 Вести , Информативна програма
15:25 Имотот на дамата , Сериски филм - р
17:00 Јунска ноќ , Сериски филм
17:55 Екстра Ексклузив , Забавна
18:15 Метео 5 , Временска прогноза - р
18:20 Вести , Информативна програма
19:00 Имотот на дамата нова сезона , Сериски филм
20:30 Величествениот султан , Сериски филм
22:10 Балкански прељубници , Реално шоу
22:55 Метео 5 , Временска прогноза
23:00 Вести , Информативна програма
23:45 Екстра Ексклузив , Забавна - р
23:55 7 часа разлика , Сериски филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Kanal 5 tv програма Empty Re: Kanal 5 tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Нед 14 Окт 2012 - 17:18

датум: 14/10
07:55 Метео 5, Временска прогноза
08:00 Сериски филм, Сериски филм
11:30 Бразди, Информативна емисија
12:05 Зевзекманија, Забавна
12:40 Миленко оф роуд шоу, Документарна
13:30 Ифет, Сериски филм
14:55 Метео 5, Временска прогноза
15:00 Вести, Информативна програма
15:25 Ифет, Сериски филм
17:00 На турско кафе со ..., Забавна
17:55 Метео 5, Временска прогноза
18:00 Вести, Информативна програма
18:40 Македонски народни приказни, Забавна
19:00 Капали чаршија, Сериски филм
20:40 Различни светови , Хумористична емисија
21:25 Долина на волците, Сериски филм
22:55 Метео 5, Временска прогноза
23:00 Вести, Информативна програма
23:35 Долина на волците, Сериски филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Kanal 5 tv програма Empty Re: Kanal 5 tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 17 Окт 2012 - 17:31

датум: 17/10
07:00 Здраво Македонијо, Утринска програма
09:00 Вести, Информативна програма
09:10 Здраво Македонијо, Утринска програма
10:00 Капали чаршија, Сериски филм
10:55 Метео 5, Временска прогноза
11:00 Вести, Информативна програма
11:10 Разделба, Сериски филм
12:00 Гответе со Антонио Јанковски, Кулинарски рецепти
12:30 Величествениот султан, Сериски филм
13:00 Добра идеја , Документарна - р
13:30 Ифет, Сериски филм
14:55 Метео 5, Временска прогноза
15:00 Вести, Информативна програма
15:25 Гответе со Антонио Јанковски, Кулинарски рецепти
16:00 Забранети соништа, Сериски филм
16:45 Тудорите, Сериски филм
17:55 Метео 5, Временска прогноза
18:00 Вести, Информативна програма
18:40 Екстра Ексклузив, Забавна
19:00 Ифет, Сериски филм
20:50 Тудорите, Сериски филм
22:00 Долина на волците, Сериски филм
23:00 Метео 5, Временска прогноза
23:05 Вести, Информативна програма
23:40 Ифет, Сериски филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Kanal 5 tv програма Empty Re: Kanal 5 tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 2 Ное 2012 - 15:20

11,02,2012
Петок

02:00 - 04:00 КАНАЛ 5 02:00
04:00 - 07:00 КАНАЛ 5 04:00
07:00 - 09:00 Здраво Македонијо - утринска програма
09:00 - 09:10 Вести
09:10 - 10:00 Здраво Македонијо - утринска програма
10:00 - 10:55 На турско кафе со ... - забавна - реприза
10:55 - 11:00 Метео 5 - временска прогноза
11:00 - 11:10 Вести
11:10 - 12:00 Разделба - сериски филм
12:00 - 12:30 Гответе со Антонио Јанковски - кулинарски рецепти
12:30 - 13:10 Елиза - сериски филм - реприза
13:10 - 14:00 Забранети соништа – сериски филм
14:00 - 14:55 Величествениот султан - сериски филм - реприза
14:55 - 15:00 Метео 5 - временска прогноза
15:00 - 15:25 Вести
15:25 - 15:50 Величествениот султан - сериски филм - реприза
15:50 - 17:20 Ифет – сериски филм
17:20 - 17:55 Гответе со Антонио Јанковски - кулинарски рецепти - реприза
17:55 - 18:00 Метео 5 - временска прогноза
18:00 - 18:40 Вести
18:40 - 19:00 Екстра ексклузив - забавна
19:00 - 20:45 Ифет – сериски филм
20:45 - 21:40 Долина на волците - сериски филм
21:40 - 22:35 Елиза - сериски филм
22:35 - 23:25 Тудорите - сериски филм
23:25 - 23:30 Метео 5 - временска прогноза
23:30 - 23:59 Вести
23:59 - 02:00 Миленко Неделковски шоу
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Kanal 5 tv програма Empty Re: Kanal 5 tv програма

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот