Alfa tv програма

Go down

Alfa tv програма Empty Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пон 23 Јан 2012 - 17:32

06:55 5 do 7 - Utrinska, zabavna programa
09:00 Vesti vo 9, vesti
09:15 Vkusot na tradicijata (1), zabavna programa
09:25 Zajdi, zajdi talent (1), zabavna programa
09:45 8-Ka Lekuvanje so hrana - dzvezdi, lajf stajl magazin
10:20 Aj ti zamiži, Emisija za deca
10:35 Bakugan, animirana serija
10:55 Top lista - Super dzvezda, emisija za deca
11:30 Vo prvo lice, lajf stajl magazin
12:00 Vesti vo 12, vesti
12:25 K-15 Dnevna doza 1, humoristi?na serija
12:35 Vkusot na tradicijata (2), zabavna programa
12:50 Zajdi, zajdi talent (2), zabavna programa
13:00 8-ka Dzvezdi (2), lajf stajl magazin
13:15 Vkusot na tradicijata (3), zabavna programa
14:30 Portik, kontaktno zabavna ()
15:00 Vesti vo 15, vesti
15:10 Lekuvanje so hrana 3, lajf stajl magazin
16:15 Vo prvo lice, lajf stajl magazin
16:45 Faktor zdravje, lajf stajl magazin
17:00 Vkusot na tradicijata (4), zabavna programa
17:15 K-15 Dnevna doza 2, humoristi?na serija
17:30 Vesti, Vesti
17:45 VOA - Glasot na Amerika, vesti
17:55 Presing, debatna emisija
18:25 Ovde i sega, kontaktno zabavna
19:00 Vesti vo 19, vesti
19:45 K-15 Dnevna doza 3, humoristi?na serija
19:55 Patokaz - patepisna reportaža, patepisna emisija
20:25 Pregled na špansko prvenstvo, sportska emisija
21:10 Vo centar, politi?ki magazin
22:00 Vesti vo 22, vesti
22:45 K-15 Dnevna doza 3, humoristi?na serija
22:55 Goli i smešni, skriena kamera
23:25 Igran film, igran film
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Четврток, 14 јуни 2012

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 13 Јун 2012 - 19:54Четврток, 14 јуни 2012

06:55 5 до 7 - утринска програма - контактно забавна ()
09:00 Вести - информативна програма ()
09:10 Вкусот на традицијата рецепт - забавна програма ()
09:25 Љубовници и тајни - играна серија (реприза)
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести - информативна програма ()
12:15 К-15 Дневна доза - хумористична серија ()
12:30 Вкусот на традицијата рецепт - забавна програма ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
13:30 Супер ѕвезда-топ листа - емисија за деца ()
14:00 Еден на еден - забавна програма (реприза)
14:30 Живот со стил - лајф стајл магазин (реприза)
15:00 Вести - информативна програма ()
15:15 Пресинг - информативна програма (реприза)
15:45 Во прво лице - забавна програма (премиера)
16:15 Љубовници и тајни - играна серија (премиера)
17:05 К-15 Дневна доза - хумористична серија ()
17:30 Вести - информативна програма ()
18:00 Пресинг - информативна програма (премиера)
18:30 Фактор здравје - контактно забавна (премиера)
19:00 Вести - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 К-15 Дневна доза - хумористична емисија ()
20:10 Маркет 168 - ем. за економија - информативна програма (премиера)
20:45 Вин - Вин - дебатна емисија (премиера)
22:00 Вести - информативна програма ()
22:45 К-15 Дневна доза - хумористична серија ()
23:05 Ноќ паѓа над Менхетн - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Петок, 15 јуни 2012

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 13 Јун 2012 - 19:55

Петок, 15 јуни 2012

06:55 5 до 7 - утринска програма - контактно забавна ()
09:00 Вести - информативна програма ()
09:10 Вкусот на традицијата рецепт - забавна програма ()
09:25 Љубовници и тајни - играна серија (реприза)
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести - информативна програма ()
12:15 К-15 Дневна доза - хумористична серија ()
12:30 Вкусот на традицијата рецепт - забавна програма ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
13:30 Супер ѕвезда-топ листа - емисија за деца ()
14:00 Вкусот на традицијата-емисија - забавна програма (реприза)
15:00 Вести - информативна програма ()
15:15 Пресинг - информативна програма (реприза)
15:45 Кажи ако смееш - забавна програма (премиера)
16:15 Љубовници и тајни - играна серија (премиера)
17:05 К-15 Дневна доза - хумористична серија ()
17:30 Вести - информативна програма ()
18:00 Пресинг - информативна програма (премиера)
18:30 Фактор здравје - контактно забавна (премиера)
19:00 Вести - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 К-15 Дневна доза - хумористична серија ()
20:10 Високи октани - лајф стајл магазин (премиера)
20:40 Зајди, зајди - музичка емисија (премиера)
22:00 Вести - информативна програма ()
22:45 К-15 Дневна доза - хумористична серија ()
23:05 Апокалипса денес - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Нед 1 Jул 2012 - 11:29

Недела, 01 јули 2012

06:45 Пустолов - играна серија ()
07:30 Пет и Стен - анимирана серија ()
07:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
08:10 Робин Худ - играна серија ()
09:00 Супер ѕвезда-топ листа - емисија за деца (премиера)
10:00 Соба за читање - игран филм ()
11:45 Авто стил - забавна програма (реприза)
12:15 Патеписна репортажа - патеписна емисија ()
12:55 Вкусот на традицијата-емисија - забавна програма (реприза)
14:00 Зајди, зајди - музичка емисија (реприза)
15:15 Бродвеј - документарна програма ()
16:20 Ајде дома - забавна програма ()
17:30 Вести - информативна програма ()
17:50 Нуклеус - информативна програма (премиера)
18:20 Кажи ако смееш - забавна програма (реприза)
19:00 Вести - информативна програма ()
19:30 Евро Панорама - информативна програма (премиера)
20:00 Момчето во пластичен балон - игран филм (премиера)
22:00 Вести - информативна програма ()
22:40 Еден на еден - забавна програма (реприза)
23:30 Притаено зло - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by форумџија on Пет 20 Jул 2012 - 11:19

Петок, 20 јули 2012

06:55 5 до 7 - утринска програма - контактно забавна ()
09:00 Вести - информативна програма ()
09:10 Вкусот на традицијата рецепт - забавна програма ()
09:25 Осомничени - играна серија (реприза)
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести - информативна програма ()
12:15 Вкусот на традицијата рецепт - забавна програма ()
12:30 Пет и Стен - анимирана серија ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
13:30 Супер ѕвезда-топ листа - емисија за деца ()
14:00 Вкусот на традицијата-емисија - забавна програма ()
15:00 Вести - информативна програма ()
15:15 Стоковна куќа - документарна програма ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Осомничени - играна
17:05 Вкусот на традицијата рецепт - забавна програма ()
17:30 Вести - информативна програма ()
17:55 Стоковна куќа - документарна програма ()
18:30 Фактор здравје - контактно забавна ()
19:00 Вести - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Евромакс - забавна програма (премиера)
20:40 Зајди, зајди - музичка емисија ()
22:00 Вести - информативна програма ()
22:55 Љубовта е кучка - игран филм ()


допринеси за форумов да опстане. Сподели
форумџија
форумџија
администратор
администратор

мислења мислења : 1520
поени поени : 2336
години години : 29
регистриран на 2012-01-17
заблагодарен заблагодарен : 50

Преглед на профилот на членот http://mkd-satelite.forummk.com

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by форумџија on Пет 20 Jул 2012 - 11:20Сабота, 21 јули 2012

06:45 Пустолов - играна серија ()
07:15 Пет и Стен - анимирана серија ()
07:30 Моите џебни миленичиња - анимирана серија ()
08:10 Робин Худ - играна серија ()
09:00 Топ листа - Супер Ѕвезда - емисија за деца (премиера)
09:40 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
10:45 Грабеж во Италија - игран филм ()
12:30 Сергеј Корољов - документарна програма (премиера)
13:25 Живот со стил - лајф стајл магазин (премиера)
14:00 Напад на невиноста - игран филм (премиера)
15:45 Градот - документарна програма (реприза)
16:35 Аљаска - документарна програма (премиера)
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма ()
18:00 Врвна Брзина - забавна програма ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма ()
19:30 Тајната во нивните очи - игран филм (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:40 Еднаш во животот - игран филм ()
00:30 Погрешен човек - игран филм ()


допринеси за форумов да опстане. Сподели
форумџија
форумџија
администратор
администратор

мислења мислења : 1520
поени поени : 2336
години години : 29
регистриран на 2012-01-17
заблагодарен заблагодарен : 50

Преглед на профилот на членот http://mkd-satelite.forummk.com

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by форумџија on Пет 20 Jул 2012 - 11:22

Недела, 22 јули 2012

06:45 Пустолов - играна серија ()
07:15 Пет и Стен - анимирана серија ()
07:30 Моите џебни миленичиња - анимирана серија ()
08:10 Робин Худ - играна серија ()
09:00 Топ листа - Супер Ѕвезда - емисија за деца (премиера)
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма ()


допринеси за форумов да опстане. Сподели
форумџија
форумџија
администратор
администратор

мислења мислења : 1520
поени поени : 2336
години години : 29
регистриран на 2012-01-17
заблагодарен заблагодарен : 50

Преглед на профилот на членот http://mkd-satelite.forummk.com

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Чет 16 Aвг 2012 - 19:50

Четврток, 16 август 2012
06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9
09:25 Осомничени - играна серија (реприза)
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма (премиера)
12:15 Вкусот на традицијата (2) - забавна програма ()
12:30 Пет и Стен 1 - анимирана серија ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи п - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Еден на еден - забавна програма ()
15:00 Вести во 15 - информативна програма (премиера)
15:15 Стоковна куќа - документарна програма ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Осомничени 1 - играна серија (премиера)
17:05 Вкусот на традицијата (3) - забавна програма ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма (премиера)
17:55 Стоковна куќа - - документарна програма ()
18:30 Фактор здравје - контактно забавна ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма (премиера)
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Подемот на парите - информативна програма (премиера)
21:00 Совршено невреме - документарна програма ()
22:00 Вести во 22 - информативна програма (премиера)
22:55 Игран филм (н) - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Чет 16 Aвг 2012 - 19:51


Петок, 17 август 2012
06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9
09:25 Осомничени - играна серија (реприза)
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма (премиера)
12:15 Вкусот на традицијата (2) - забавна програма ()
12:30 Пет и Стен 1 - анимирана серија ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи п - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Вкусот на традицијата-емисија - забавна програма ()
15:00 Вести во 15 - информативна програма (премиера)
15:15 Стоковна куќа - документарна програма ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Осомничени 1 - играна серија (премиера)
17:05 Вкусот на традицијата (3) - забавна програма ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма (премиера)
17:55 Стоковна куќа - - документарна програма ()
18:30 Фактор здравје - контактно забавна ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма (премиера)
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Евромакс - забавна програма (премиера)
20:40 Зајди, зајди - емисија - музичка емисија (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма (премиера)
22:55 Игран филм (н) - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Чет 16 Aвг 2012 - 19:53

Сабота, 18 август 2012
06:45 Пустолов - играна серија ()
07:15 Пет и Стен - анимирана серија ()
07:30 Моите џебни миленичиња 1 - анимирана серија ()
08:10 Мајски пупки - играна серија ()
09:00 Топ листа - Супер Ѕвезда - емисија за деца
09:40 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
10:45 Игран филм - игран филм ()
12:30 Џордан се вози во автобус - документарна програма (премиера)
13:25 Живот со стил - лајф стајл магазин (премиера)
14:00 Игран филм (с) - игран филм ()
15:45 Мокош - документарна програма ()
16:35 Документарна програма 1 - документарна програма (премиера)
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма (премиера)
18:00 Врвна Брзина - забавна програма ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма (премиера)
19:30 Игран филм 2 - игран филм (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:40 Игран филм (р) - игран филм ()
00:30 Игран филм (н) - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Чет 16 Aвг 2012 - 19:54

Недела, 19 август 2012
06:45 Пустолов - играна серија ()
07:15 Пет и Стен - анимирана серија ()
07:30 Моите џебни миленичиња 1 - анимирана серија ()
08:10 Мајски пупки - играна серија ()
09:00 Топ листа - Супер Ѕвезда - емисија за деца (премиера)
10:00 Игран филм 2 - игран филм ()
11:45 Авто стил - забавна програма (реприза)
12:20 Патеписна репортажа - патеписна емисија ()
12:55 Вкусот на традицијата (1) - забавна програма (реприза)
14:00 Зајди, зајди - музичка емисија (реприза)
15:25 Совршено невреме - документарна програма ()
16:30 Светски познати готвачи - забавна програма ()
17:00 Крис Ејнџел - забавна програма ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма (премиера)
17:50 Најслаба алка - квиз ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма (премиера)
19:30 Евро Панорама - информативна програма (премиера)
20:00 Игран филм (с) - игран филм ()
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:40 Еден на еден - забавна програма (реприза)
23:30 Игран филм (с3) - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 22 Aвг 2012 - 12:44

Среда, 22 август 2012

06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9
09:25 Осомничени - играна серија (реприза)
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма (премиера)
12:15 Вкусот на традицијата (2) - забавна програма ()
12:30 Пет и Стен 1 - анимирана серија ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи п - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Зајди, зајди - музичка емисија ()
15:00 Вести во 15 - информативна програма (премиера)
15:15 Стоковна куќа - документарна програма ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Осомничени 1 - играна серија (премиера)
17:05 Вкусот на традицијата (3) - забавна програма ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма (премиера)
17:55 Стоковна куќа - - документарна програма ()
18:30 Фактор здравје - контактно забавна ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма (премиера)
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Врвна Брзина - забавна програма ()
21:05 Еден на еден - забавна програма (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма (премиера)
22:55 Игран филм (н) - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 22 Aвг 2012 - 12:45

Четврток, 23 август 2012

06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9
09:25 Осомничени - играна серија (реприза)
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма (премиера)
12:15 Вкусот на традицијата (2) - забавна програма ()
12:30 Пет и Стен 1 - анимирана серија ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи п - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Еден на еден - забавна програма ()
15:00 Вести во 15 - информативна програма (премиера)
15:15 Стоковна куќа - документарна програма ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Осомничени 1 - играна серија (премиера)
17:05 Вкусот на традицијата (3) - забавна програма ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма (премиера)
17:55 Стоковна куќа - - документарна програма ()
18:30 Фактор здравје - контактно забавна ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма (премиера)
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Подемот на парите - информативна програма (премиера)
21:00 Совршено невреме - документарна програма ()
22:00 Вести во 22 - информативна програма (премиера)
22:55 Игран филм (н) - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 18 Сеп 2012 - 11:27

Вторник, 18 септември 2012

06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9 - информативна програма ()
09:10 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
09:25 Робин Худ - играна серија ()
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма ()
12:15 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Евро Панорама - информативна програма ()
14:20 Карпошвизија - забавна програма (реприза)
15:00 Вести во 15 - информативна програма ()
15:15 Отворено Нон Стоп - хумористична серија ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Мокош - документарна програма ()
16:45 Фактор здравје - контактно забавна ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма ()
17:55 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
18:15 Дистрикт - играна серија ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Пресинг - информативна програма (премиера)
20:30 Нинџа - игран филм ()
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:55 Под сомнение - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 18 Сеп 2012 - 11:28

Среда, 19 септември 2012

06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9 - информативна програма ()
09:10 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
09:25 Робин Худ - играна серија ()
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма ()
12:15 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Зајди, зајди - музичка емисија (реприза)
15:00 Вести во 15 - информативна програма ()
15:15 Отворено Нон Стоп - хумористична серија ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Мокош - документарна програма ()
16:45 Фактор здравје - контактно забавна ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма ()
17:55 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
18:15 Дистрикт - играна серија ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Пресинг - информативна програма (премиера)
20:30 Вкусот на традицијата-емисија - забавна програма (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:55 Сон на зимската ноќ - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 18 Сеп 2012 - 11:29

Четврток, 20 септември 2012

06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9 - информативна програма ()
09:10 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
09:25 Робин Худ - играна серија ()
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма ()
12:15 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Дивиот океан - документарна програма ()
15:00 Вести во 15 - информативна програма ()
15:15 Отворено Нон Стоп - хумористична серија ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Мокош - документарна програма ()
16:45 Фактор здравје - контактно забавна ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма ()
17:55 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
18:15 Дистрикт - играна серија ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Пресинг - информативна програма (премиера)
20:30 Кој тоа таму пее - игран филм ()
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:55 Медитеран - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 18 Сеп 2012 - 11:30

Петок, 21 септември 2012

06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9 - информативна програма ()
09:10 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
09:25 Робин Худ - играна серија ()
10:15 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма ()
12:15 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
12:45 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
13:05 Ај ти замижи - емисија за деца (премиера)
13:30 Топ листа - Супер ѕвезда - емисија за деца ()
14:00 Надреално шоу - хумористична серија ()
14:30 Докторологија - хумористична серија ()
15:00 Вести во 15 - информативна програма ()
15:15 Отворено Нон Стоп - хумористична серија ()
15:45 Во прво лице - забавна програма ()
16:15 Мокош - документарна програма ()
16:45 Фактор здравје - контактно забавна ()
17:30 Вести во 17:30 - информативна програма ()
17:55 Вкусот на традицијата - забавна програма ()
18:15 Дистрикт - играна серија ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Пресинг - информативна програма (премиера)
20:30 Зајди, зајди - музичка емисија (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:55 Повампирена - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Нед 14 Окт 2012 - 17:20

датум: 14/10
06:45 Пустолов - играна серија ()
07:15 Пет и Стен - анимирана серија ()
07:30 Моите џебни миленичиња 1 - цртана серија ()
09:00 Топ листа - Супер Ѕвезда - емисија за деца (премиера)
12:45 Вкусот на традицијата - емисија (р) - забавна програма (реприза)
14:00 Зајди, зајди - музичка емисија (реприза)
15:55 Вин-Вин (р) - дебатна емисија (реприза)
17:10 Радио Слободна Европа - информативна програма ()
17:30 Вести во - информативна програма ()
17:50 Нуклеус - информативна програма (премиера)
18:20 Авто стил - - забавна програма ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма ()
19:30 Евро Панорама - информативна програма (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 17 Окт 2012 - 17:32

датум: 17/10
06:55 5 до 7 - Утринска - контактно забавна ()
09:00 Вести во 9 - информативна програма ()
09:15 Вкусот на традицијата (1) - забавна програма ()
09:25 Портик - контактно забавна ()
11:45 Телешоп - забавна програма ()
12:00 Вести во 12 - информативна програма ()
12:15 Топ листа - Супер Ѕвезда - емисија за деца ()
12:30 Моите џебни миленичиња - цртана серија ()
12:45 8-ка Ѕвезди - забавна програма ()
12:55 Вкусот на традицијата (2) - забавна програма ()
13:10 Пресинг (р) - информативна програма (реприза)
13:45 Вин-Вин (р) - дебатна емисија (реприза)
15:00 Вести во 15 - информативна програма ()
15:15 Биографии - документарна програма ()
16:00 Ај ти замижи - емисија за деца (реприза)
16:15 Мокош - документарна програма ()
16:45 Фактор здравје - контактно забавна ()
17:30 Вести во - информативна програма ()
17:55 Вкусот на традицијата (3) - забавна програма ()
18:15 Дистрикт - играна серија ()
19:00 Вести во 19 - информативна програма ()
19:45 VOA - Гласот на Америка - информативна програма ()
20:00 Пресинг - информативна програма (премиера)
20:30 Помпеја - играна серија (премиера)
21:00 Ајде дома - забавна програма (премиера)
22:00 Вести во 22 - информативна програма ()
22:55 Напуштена - игран филм ()
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 2 Ное 2012 - 15:18

11.02.2012
Петок
00:55 - 02:00 АЛФА 00:55
02:00 - 04:00 АЛФА 02:00
04:00 - 06:55 АЛФА 04:00
06:55 - 09:00 5 до 7 – утринска програма
09:00 - 09:15 Вести
09:15 - 09:25 Вкусот на традицијата – рецепт на денот
09:25 - 11:45 Портик – хроника на денот
11:45 - 12:00 Телешоп
12:00 - 12:15 Вести
12:15 - 12:30 Супер ѕвезда – топ листа – емисија за деца
12:30 - 12:45 Моите џебни милеичиња – цртана серија
12:45 - 12:55 8-Ка – Лекување со храна
12:55 - 13:10 Вкусот на традицијата – рецепт на денот
13:10 - 13:45 Пресинг – информативна програма
13:45 - 14:15 Докторлогија – хумористична серија
14:15 - 15:00 Надреално шоу – хумористична серија
15:00 - 15:15 Вести
15:15 - 16:00 Ајде дома – емисија - реприза
16:00 - 16:15 Ај ти замижи – емисија за деца
16:15 - 16:45 Авто магазин – емисија за автомобилизам - реприза
16:45 - 17:30 Фактор здравје – емисија од областа на медицината
17:30 - 17:55 Вести
17:55 - 18:10 Вкусот на традицијата – рецепт на денот
18:10 - 19:00 Збор по збор – информативна програма
19:00 - 19:45 Вести
19:45 - 20:00 VOA - Гласот на Америка
20:00 - 20:30 Пресинг – информативна програма
20:30 - 22:00 Зајди, зајди – мизичка емисија
22:00 - 22:55 Вести
22:55 - 00:55 Песочна бура – игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Alfa tv програма Empty Re: Alfa tv програма

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот