Fausto za Yumatu
3 posters
mkd-satelite forum :: SAT-TV РЕСИВЕРИ :: YUMATU :: Tools
Страна 1 of 1
Fausto za Yumatu
Pomos za fausto Yumatu konekcija [You must be registered and logged in to see this image.]
caki- нов член
- мислења : 16
поени : 48
2012-07-26
заблагодарен : 4
Re: Fausto za Yumatu
еве колега според мене најдобра верзија на fausto и најлесна за работење со неа. се имаш објаснето во документот, ако има некои прашања и нејаснотии тука сме.
[You must be registered and logged in to see this link.]
форумџија напиша:еве колега според мене најдобра верзија на fausto и најлесна за работење со неа. се имаш објаснето во документот, ако има некои прашања и нејаснотии тука сме.
колега се заинтересирав за ова баш сакав да пробам имам yumatu MX plus ама фајлов има вирус
jocokocev- администратор
- мислења : 89
поени : 204
години : 38
2012-09-09
заблагодарен : 11
незнам зошто кај вас го покажува така ке го ставам на друг хост инаку прво симнете го па потоа ке ви дообјаснам се како е и што е ова чудо
---да го досредам и ке го качам комплет со сите плугинзи ---
---да го досредам и ке го качам комплет со сите плугинзи ---
- Attachments
имам yumatu mx plus може ли некоја ако знае да ми каже зошто кај мене кога одам на cardshering во ресиверот го нема TM SHARE (има разни други)
jocokocev- администратор
2012-09-09
највероватно софтверот на ресиверот ти е стар и не е надограден, види во инфо која верзија е и emu и ке најдеме софтвер кој одговара за шеринг преку фаусто...
форумџија напиша:највероватно софтверот на ресиверот ти е стар и не е надограден, види во инфо која верзија е и emu и ке најдеме софтвер кој одговара за шеринг преку фаусто...
MODEL ID: 5105_XBOX
SOFTWARE VERSION:2.4.31 emu
LOADER VERSION: 1.8.0
jocokocev- администратор
2012-09-09
jocokocev напиша:форумџија напиша:еве колега според мене најдобра верзија на fausto и најлесна за работење со неа. се имаш објаснето во документот, ако има некои прашања и нејаснотии тука сме.
колега се заинтересирав за ова баш сакав да пробам имам yumatu MX plus ама фајлов има вирус
Go isprobav [You must be registered and logged in to see this image.] Faustoto raboti!
caki- нов член
- мислења : 16
поени : 48
2012-07-26
заблагодарен : 4
Similar topics
» Yumatu New Key- Yumatu нови клучеви
» Yumatu spidershare
» Yumatu software
» Yumatu IQ Plus (3329C)
» Yumatu Spidershare
» Yumatu spidershare