Сител тв програма

Go down

Сител тв програма Empty Сител тв програма

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 20 Мар 2012 - 14:48

[You must be registered and logged in to see this image.]

20,03 2012
05:00 ЗОРА ЗОРИ - забавна емисија
06:15 НАПУШТЕН АНГЕЛ - серија
07:00 ВЕСТИ
07:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
09:00 ВЕСТИ
09:10 СЛУШНИ ЈА МОЈАТА СУДБИНА - серија
09:45 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - серија
10:10 ТОП ШОП
10:40 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
10:50 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - серија
11:40 ЛЕСНИ ПАРИ - квиз шоу
12:00 ВЕСТИ
12:10 МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
12:40 ПОД СЕНКАТА НА ВРБИТЕ - серија
13:40 ТОП ШОП
14:00 ЕЗЕЛ - серија
14:55 ЉУБОВ И КАЗНА - серија
16:00 ВЕСТИ
16:24 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
16:26 ЉУБОВ И КАЗНА - серија
16:40 ЛЕСНИ ПАРИ - квиз шоу
17:10 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - серија
18:00 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - серија
18:35 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
19:00 ДНЕВНИК
19:30 БИЗНИС ВЕСТИ
19:40 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
19:45 ЉУБОВ И КАЗНА - серија
21:05 ЕЗЕЛ - серија
22:30 ПРЕЖИВЕАН - реално шоу
23:55 ДНЕВНИК
00:20 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
00:22 ПРЕЖИВЕАН БЕЗ ЦЕНЗУРА - реално шоу
01:00 НЕКОЈ ДА МЕ ЧУВА - серија
02:10 МОЈАТА ЅВЕЗДА - забавна емисија
03:00 КОЈ ТЕ ШИША - забавна емисија
03:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
05:00 ЗОРА ЗОРИ - забавна емисија
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Сител тв програма Empty Re: Сител тв програма

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 18 Сеп 2012 - 11:33

18.09.2012

05:00 ЗОРА ЗОРИ - забавна емисија
06:15 ЗАСЕКОГАШ ВЉУБЕНИ - играна серија
07:00 ВЕСТИ
07:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
09:00 ВЕСТИ
09:10 КАЈ АНА - кулинарско шоу
09:25 МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
10:00 СЛУШНИ ЈА МОЈАТА СУДБИНА - играна серија
10:25 ТОП ШОП
10:55 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - играна серија
11:30 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - играна серија
12:00 ВЕСТИ
12:10 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - играна серија
12:30 ТОП ШОП
12:50 БУНТОВНИЧКА - серија
13:40 БУРНИ ВРЕМИЊА - серија
14:30 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - серија
16:00 ВЕСТИ
16:24 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
16:26 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - играна серија
17:00 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - играна серија
18:00 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - играна серија
18:35 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
19:00 ДНЕВНИК
19:30 БИЗНИС ВЕСТИ
19:40 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
19:45 БУРНИ ВРЕМИЊА - играна серија
20:50 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - играна серија
22:00 ЕЗЕЛ - играна серија
23:15 ДНЕВНИК
23:40 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
23:47 ВАЖНИОТ НАТПРЕВАР - играна серија
00:30 ТВ ЕКИПА - серија
00:55 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
01:05 СЕ ИЛИ НЕШТО - забавна емисија
02:00 БАЛКАН БЕНД - забавна емисија
02:30 КОЈ ТЕ ШИША - забавна емисија
03:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
05:00 ЗОРА ЗОРИ - забавна емисија
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Сител тв програма Empty Re: Сител тв програма

Пишување by dejanpetrusevski on Вто 18 Сеп 2012 - 11:33

Програма за 19.09.2012

05:00 ЗОРА ЗОРИ - забавна емисија
06:15 ЗАСЕКОГАШ ВЉУБЕНИ - играна серија
07:00 ВЕСТИ
07:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
09:00 ВЕСТИ
09:10 КАЈ АНА - кулинарско шоу
09:25 МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
10:00 СЛУШНИ ЈА МОЈАТА СУДБИНА - играна серија
10:25 ТОП ШОП
10:55 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - играна серија
11:30 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - играна серија
12:00 ВЕСТИ
12:10 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - играна серија
12:30 ТОП ШОП
12:50 БУНТОВНИЧКА - серија
13:40 БУРНИ ВРЕМИЊА - серија
14:30 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - серија
16:00 ВЕСТИ
16:24 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
16:26 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - играна серија
17:00 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - играна серија
18:00 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - играна серија
18:35 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
19:00 ДНЕВНИК
19:30 БИЗНИС ВЕСТИ
19:40 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
19:45 БУРНИ ВРЕМИЊА - играна серија
20:00 ЛОТО - извлекување
20:08 БУРНИ ВРЕМИЊА - играна серија
20:50 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - играна серија
22:00 ЕЗЕЛ - играна серија
23:15 ДНЕВНИК
23:40 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
23:47 ВАЖНИОТ НАТПРЕВАР - играна серија
00:30 ТВ ЕКИПА - серија
00:55 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
01:05 СЕ ИЛИ НЕШТО - забавна емисија
02:00 БАЛКАН БЕНД - забавна емисија
02:30 КОЈ ТЕ ШИША - забавна емисија
03:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
05:00 ЗОРА ЗОРИ - забавна емисија
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Сител тв програма Empty Re: Сител тв програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 2 Ное 2012 - 15:36

Петок
00:15 - 00:40 Тв екипа - играна серија
00:40 - 00:50 Бекстејџ - естраден магазин
00:50 - 01:40 Се или нешто - забавна емисија
01:40 - 02:10 Балкан бенд - забавна емисија
02:10 - 03:10 Кој те шиша - забавна емисија
03:10 - 05:00 Журнал - реприза
05:00 - 06:15 Зора зори - забавна емисија
06:15 - 07:00 Анали - играна серија
07:00 - 07:10 Вести
07:10 - 09:00 Журнал - утринска програма
09:00 - 09:10 Вести
09:10 - 09:25 Кај Ана - кулинарско шоу
09:25 - 10:00 Македонски стари приказни
10:00 - 10:25 Слушни ја мојата судбина - играна серија
10:25 - 10:55 Топ шоп
10:55 - 11:30 Малечката невеста - играна серија
11:30 - 12:00 Огнови на љубовта - играна серија
12:00 - 12:10 Вести
12:10 - 12:30 Огнови на љубовта - играна серија
12:30 - 12:50 Топ шоп
12:50 - 13:55 Бунтовничка - играна серија
13:55 - 14:40 Заклетва - играна серија
14:40 - 16:00 Бурни времиња - играна серија
16:00 - 16:24 Вести
16:24 - 16:26 Временска прогноза
16:26 - 17:00 Бурни времиња - играна серија
17:00 - 18:00 Огнови на љубовта - играна серија
18:00 - 18:35 Малечката невеста - играна серија
18:35 - 19:00 Бекстејџ - естраден магазин
19:00 - 19:30 Дневник
19:30 - 19:40 Бизнис вести
19:40 - 19:45 Временска прогноза
19:45 - 21:00 Бурни времиња - играна серија
21:00 - 21:55 Заклетва - играна серија
21:55 - 23:00 Крвта не е вода - реално шоу
23:00 - 23:25 Дневник
23:25 - 23:27 Временска прогноза
23:27 - 00:15 Беверли хилс - играна серија

Сабота
00:15 - 00:40 Тв екипа - играна серија
00:40 - 00:50 Бекстејџ - естраден магазин
00:50 - 01:40 Се или нешто - забавна емисија
01:40 - 02:10 Балкан бенд - забавна емисија
02:10 - 03:10 Кој те шиша - забавна емисија
03:10 - 05:00 Журнал - реприза
05:00 - 07:00 Зора зори - забавна емисија
07:00 - 08:50 Журнал - утринска програма
08:50 - 09:00 Вести
09:00 - 09:20 Топ шоп
09:20 - 10:20 Кај Ана - кулинарско шоу
10:20 - 11:40 Под сенката на врбите - играна серија
11:40 - 13:40 Зет домазет - играна серија
13:40 - 16:00 Бурни времиња - играна серија
16:00 - 16:25 Вести
16:25 - 16:27 Временска прогноза
16:27 - 17:20 Бурни времиња - играна серија
17:20 - 19:00 Се за љубов - реално шоу
19:00 - 19:38 Дневник
19:38 - 19:40 Временска прогноза
19:40 - 20:00 Под сенката на врбите - играна серија
20:00 - 20:08 Лото - извлекување
20:08 - 20:35 Под сенката на врбите - играна серија
20:35 - 21:35 Езел - играна серија
21:35 - 00:05 Блек хок е соборен - игран филм акција
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Сител тв програма Empty Re: Сител тв програма

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот