КИСС-Тетово програма

Go down

КИСС-Тетово програма Empty КИСС-Тетово програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 2 Ное 2012 - 15:25

[You must be registered and logged in to see this image.]

програма за 02.11.2012

Петок
00:30 - 01:00 Во фокусот 2 - за европската политика
01:00 - 03:00 концерт - музичка програма
03:00 - 04:00 Цртано семејство - реприза
04:00 - 05:45 реприза
05:45 - 06:30 ТВ Кујна - емисија за гурмани - реприза
06:30 - 07:00 во фокусот 2 - док прог
07:00 - 08:00 Тути Кидс - реприза
08:00 - 08:30 Храна И вино - емисија за гурмани - реприза
08:30 - 09:30 Цртано семејство - реприза
09:30 - 10:00 Европски Журнал - актуелности во културно-забавниот живот
10:00 - 10:20 Бакуган - цртан филм
10:20 - 10:30 Милениче - цртан филм
10:30 - 11:00 Ај ти замижи - емисија за деца
11:00 - 12:00 Чудесен Ум - емисија - реприза
12:00 - 13:00 Опасни Игри - сериски филм - реприза
13:00 - 13:30 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
13:30 - 14:00 Компас - емисија
14:00 - 14:30 Музичка програма -
14:30 - 14:50 Бакуган - цртан филм
14:50 - 15:00 Милениче - цртан филм
15:00 - 16:00 Студио 24 - реприза
16:00 - 16:30 Храна и вино - емисија за гурмани
16:30 - 17:00 Ај ти замижи - емисија за деца
17:00 - 17:25 Регионални вести 1 - информативна емисија
17:25 - 17:40 Вести VOA
17:40 - 18:00 Другата Јас - емисија
18:00 - 18:30 Европски Журнал - за европската култура
18:30 - 19:00 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
19:00 - 20:00 Опасни Игри - сериски филм
20:00 - 21:00 Здрава Зона - Емисија за добро здравје
21:00 - 22:00 Цртано семејство - сериски филм
22:00 - 22:25 Регионални вести 2 - информативна емисија
22:25 - 22:30 Вести VOA
22:30 - 23:00 Студио 24 - сериски филм
23:00 - 00:30 премиера

Сабота
00:30 - 01:00 Европски Журнал - за европската култура
01:00 - 03:00 концерт - музичка програма
03:00 - 04:00 Во добра форма - реприза
04:00 - 05:45 реприза
05:45 - 06:30 Блиски средби - емисија - реприза
06:30 - 07:00 Европски Журнал - за европската култура
07:00 - 09:00 Храна и вино - емисија за гурмани - реприза
09:00 - 10:00 Бакуган - цртан филм - реприза
10:00 - 11:15 Ај ти замижи - емисија - реприза
11:15 - 12:00 Тути Кидс - емисија за деца - реприза
12:00 - 13:00 Европски Журнал - за европската култура
13:00 - 13:30 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
13:30 - 15:00 Пипи Шоу - забавна емисија за деца
15:00 - 15:30 Чудесен Ум - емисија - реприза
15:30 - 17:00 Толк Шоу - забавно - музичка емисија
17:00 - 17:30 Регионални вести - информативна емисија
17:30 - 18:30 Живот со стил - забавна емисија
18:30 - 19:00 Евромакс 1 - за европската култура
19:00 - 20:00 Абракадабра - забавна емисија
20:00 - 21:00 забавна емисија -
21:00 - 22:00 документарна програма - локална
22:00 - 22:30 Регионални вести 2
22:30 - 23:00 Опасни Игри - сериски филм
23:00 - 00:30 игран филм

Недела
00:30 - 01:00 Евромакс - забавна емисија
01:00 - 04:00 игран филм - реприза
04:00 - 05:00 документарна програма - документарна серија
05:00 - 06:00 Евромакс - забавна емисија
06:00 - 07:30 игран филм - реприза
07:30 - 08:00 Милениче - Цртан филм
08:00 - 09:00 Храна и Вино - емисија за гурмани - реприза
09:00 - 10:00 Полошка хроника - информативна емисија
10:00 - 11:00 Ај ти замижи - емисија
11:00 - 11:15 Бакуган - Цртан филм
11:15 - 12:00 Тути кидс -премиера - емисија за деца
12:00 - 13:00 Абракадабра - забавна програма - реприза
13:00 - 13:30 Здрава Зона - Емисија за добро здравје - реприза
13:30 - 14:00 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
14:00 - 15:00 Евромакс - забавна емисија
15:00 - 17:00 игран филм - реприза
17:00 - 17:30 Регионални вести - информативна емисија
17:30 - 18:00 локална програма - актуелно
18:00 - 18:30 Евромакс 2 - забавна емисија
18:30 - 19:00 Живот со стил - забавна емисија -р
19:00 - 20:00 Локална програма - документарна серија
20:00 - 21:45 Фолк шоу - забавна емисија
21:45 - 22:00 Интервју РСЕ - од радио слободна Европа
22:00 - 22:30 Регионални вести - 2 - информативна емисија
22:30 - 23:00 Музичка програма -
23:00 - 00:30 Премиера

Понеделник
00:30 - 01:00 Евромакс 2 - документарна програма
01:00 - 03:00 концерт - музичка програма
03:00 - 05:00 Опасни Игри - сериски филм - реприза
05:00 - 07:00 игран филм - реприза
07:00 - 08:00 Здрава зона - емисија за здравство р
08:00 - 08:30 Храна И вино - емисија за гурмани
08:30 - 09:30 Цртано семејство - сериски филм - реприза
09:30 - 10:00 Утре за денес - актуелно во новите технологии
10:00 - 10:20 Бакуган - цртан филм
10:20 - 10:30 Милениче - цртан филм
10:30 - 11:00 Ај ти замижи - емисија за деца
11:00 - 12:00 Пипи Шоу - емисија - реприза
12:00 - 13:00 Опасни Игри - сериски филм
13:00 - 13:30 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
13:30 - 14:00 Интервју РСЕ - од радио слободна Европа
14:00 - 14:30 Музичка програма
14:30 - 14:50 Бакуган - цртан филм
14:50 - 15:00 Милениче - цртан филм
15:00 - 16:00 Студио 24 - сериски филм - реприза
16:00 - 16:30 Храна и вино - емисија за гурмани
16:30 - 17:00 Ај ти замижи - емисија за деца
17:00 - 17:25 Регионални вести 1 - информативна емисија
17:25 - 17:30 Вести VOA
17:30 - 18:00 Бренд Битола - емисија
18:00 - 18:30 Утре за денес - актуелно во новите технологии
18:30 - 19:00 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
19:00 - 20:00 Опасни Игри - сериски филм
20:00 - 21:00 Фолк Метар - музичка програма
21:00 - 22:00 Цртано семејство - сериски филм
22:00 - 22:25 Регионални вести 2 - информативна емисија
22:25 - 22:30 Вести VOA -
22:30 - 23:00 Студио 24 - сериски филм
23:00 - 01:00 премиера

Вторник
01:00 - 03:00 Концерт - музичка програма
03:00 - 04:00 локална програма - документарна серија
04:00 - 05:45 игран филм - реприза
05:45 - 06:30 Храна и вино - емисија за гурмани - реприза
06:30 - 08:00 Пипи Шоу - емисија за деца
08:00 - 08:30 Храна и вино - емисија за гурмани - реприза
08:30 - 09:30 Цртано семејство - сериски филм
09:30 - 10:00 во фокусот 1 - актуелности во политиката на ЕУ
10:00 - 10:20 Бакуган - цртан филм
10:20 - 10:30 Милениче - цртан филм
10:30 - 11:00 Ај ти замижи - емисија за деца
11:00 - 12:00 Нова - емисија
12:00 - 13:00 Опасни Игри - сериски филм - реприза
13:00 - 13:30 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
13:30 - 14:00 Модерни пајтони - емисија
14:00 - 14:30 Живот со стил - Забавна емисија - реприза
14:30 - 15:00 Милениче - цртан филм
15:00 - 16:00 Студио 24 - сериски филм - реприза
16:00 - 16:30 Храна и вино - емисија за гурмани
16:30 - 17:00 Ај ти замижи - емисија за деца
17:00 - 17:25 Регионални вести 1 - информативна емисија
17:25 - 17:40 Вести VOA -
17:40 - 18:00 Фолк Метар - музичка програма
18:00 - 18:30 во фокусот 1 - актуелности во политиката на ЕУ
18:30 - 19:00 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
19:00 - 20:00 Опасни Игри - сериски филм
20:00 - 21:00 Во добра форма - емисија за здрав живот
21:00 - 22:00 Цртано семејство - сериски филм
22:00 - 22:25 Регионални вести 2 - информативна емисија
22:25 - 22:30 Вести VOA -
22:30 - 23:00 Студио 24 - сериски филм
23:00 - 00:30 Игран Филм

Среда
00:30 - 01:00 во фокусот - документарна програма
01:00 - 02:30 Толк Шоу - реприза
02:30 - 03:00 Во добра форма - документарна програма
03:00 - 04:00 Опасни игри - реприза
04:00 - 05:45 игран филм - реприза
05:45 - 06:30 Модерни пајтони - емисија
06:30 - 08:00 Во фокусот - док прог
08:00 - 08:30 Храна и вино - емисија за гурмани
08:30 - 09:30 Цртано семејство - сериски филм - реприза
09:30 - 10:00 Возете - документарна програма
10:00 - 10:20 Бакуган - цртан филм
10:20 - 10:30 Милениче - цртан филм
10:30 - 11:00 Ај ти замижи - емисија за деца
11:00 - 12:00 Здрава Зона - Емисија за добро здравје - реприза
12:00 - 13:00 Опасни Игри - сериски филм - реприза
13:00 - 13:30 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
13:30 - 14:00 Директно - емисија
14:00 - 14:30 Музичка програма -
14:30 - 14:50 Бакуган - цртан филм
14:50 - 15:00 Милениче - цртан филм
15:00 - 16:00 Студио 24 - реприза
16:00 - 16:30 Храна и вино - емисија за гурмани
16:30 - 17:00 Ај ти замижи - емисија за деца
17:00 - 17:25 Регионални вести 1 - информативна емисија
17:25 - 17:30 Вести VOA
17:30 - 18:00 Тути Кидс - емисија за деца - реприза
18:00 - 18:30 Возете - новини кај автомобилите
18:30 - 19:00 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
19:00 - 20:00 Опасни игри - Сериски филм
20:00 - 21:00 Чудесен Ум - емисија
21:00 - 22:00 Цртано семејство - Сериски филм
22:00 - 22:25 Регионални вести 2 - информативна емисија
22:25 - 22:30 Вести VOA
22:30 - 23:00 Студио 24 - сериски филм
23:00 - 00:30 Игран Филм

Четврток
00:30 - 01:00 документарна програма - документарна програма
01:00 - 03:00 концерт - музичка програма
03:00 - 04:00 Опасни Игри - сериски филм - реприза
04:00 - 05:45 Толк Шоу - реприза
05:45 - 06:30 Во оган - емисија за гурмани - реприза
06:30 - 07:00 во фокусот 2 - документарна програма
07:00 - 08:00 Директно - емисија
08:00 - 08:30 Храна И вино - реприза
08:30 - 09:30 Цртани семејство - сериски филм - реприза
09:30 - 10:00 во фокусот 2 - актуелности во политиката на ЕУ
10:00 - 10:20 Бакуган - цртан филм
10:20 - 10:30 Милениче - цртан филм
10:30 - 11:00 Ај ти замижи - емисија за деца
11:00 - 12:00 Во добра форма - емисија
12:00 - 13:00 Опасни Игри - сериски филм - реприза
13:00 - 13:30 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
13:30 - 14:00 Блиски средби - емисија
14:00 - 14:30 Абракадабра - емисија - реприза
14:30 - 14:50 Бакуган - цртан филм
14:50 - 15:00 Милениче - цртан филм
15:00 - 16:00 Студио 24 - реприза
16:00 - 16:30 Храна и вино - емисија за гурмани
16:30 - 17:00 Ај ти замижи - емисија за деца
17:00 - 17:25 Регионални вести 1 - информативна емисија
17:25 - 17:30 Вести VOA -
17:30 - 18:00 Чудесен Ум - емисија - реприза
18:00 - 18:30 Во фокусот 2 - за европската политика
18:30 - 19:00 ТВ Кујна - со Ванчо Петрушевски
19:00 - 20:00 Опасни Игри - Сериски филм
20:00 - 21:00 Другата Јас - емисија
21:00 - 22:00 Цртано семејство - Сериски филм
22:00 - 22:25 Регионални вести 2
22:25 - 22:30 Вести VOA -
22:30 - 23:00 Студио 24 - Сериски филм
23:00 - 00:30 премиера
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот