Телма ТВ програма

Go down

Телма ТВ програма Empty Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 17 Aвг 2012 - 8:35

Петок 17,08,2012

07:15 Прашање на совеста - ТВ серија
08:05 Документарна програма
09:05 Секој е ВИП - забавна емисија (р)
09:50 Јужен Кенсингтон - игран филм
11:45 Храна и вино - емисија за гурмани
12:15 Диви суштества - документарна програма
13:00 Цртан филм
13:45 Девици благороднички - сериски филм
14:35 Аларм за Кобра 11 - играна серија
15:30 Вести
15:50 Канцеларијата - играна серија
16:20 Диви суштества - документарна програма
17:00 АТП МАСТЕРС 1000, Синсинати - четвртфинале - директен пренос
18:30 Вести
19:00 Метео
19:05 Спорт
19:20 Аларм за Кобра 11 - крими серија
20:10 Девици благороднички - играна серија
21:00 Тоа сум јас - забавна емисија
21:40 Вести
22:10 Метео
22:15 Спорт
22:20 Сексот и градот - сериски филм
22:45 Монк - сериски филм
23:35 Црна книга - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 17 Aвг 2012 - 8:36

Сабота 18,08,2012

07:05 Макпланет - музичка емисија
07:45 Девици благороднички - играна серија
09:30 Бандитки - игран филм
11:00 Дете наспроти можностите - документарна програма
12:15 Тоа сум јас - забавна емисија
12:45 Градини
13:15 Засекогаш млади - музичка емисија
13:45 Игран филм
15:30 Вести
16:00 Задоцнет сјај - игран филм
18:30 Вести
19:00 АТП МАСТЕРС 1000, Синсинати - полуфинале - директен пренос
21:40 Вести
22:10 Метео
22:15 Спорт
22:20 Незадолжително...
23:00 Рио Лобо - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 17 Aвг 2012 - 8:38

Недела 19,08,2012

07:05 Цртани филмови
07:45 Девици благороднички - играна серија
10:10 Моќта на уметноста - документарна програма
11:00 Храна и вино - емисија за гурмани
12:40 Секој е ВИП - забавна емисија
13:30 Канцеларијата - играна серија
14:45 Макпланет - музичка емисија
15:30 Вести
15:35 Состанок на слепо - игран филм
17:00 Незадолжително
17:35 Мојот пат - емисија од културата
18:05 Луѓе и места - репортажа
18:30 Вести
19:00 Метео
19:05 Спорт
19:10 Аларм за Кобра 11 - крими серија
20:00 Будење во Рино - игран филм
21:40 Вести
22:10 Метео
22:15 Спорт
22:20 Сребрениот град - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 22 Aвг 2012 - 12:40

Среда 22.08.2012

07:15 Прашање на совеста - играна серија
08:05 Документарна програма
09:00 Дигитална зона - емисија за нови технологии
09:30 Ловечко око - емисија за лов и риболов
10:00 Црна материја - игран филм
11:45 Храна и вино - емисија за гурмани
12:15 Диви суштества - документарна програма
13:00 Цртан филм
13:45 Девици благороднички - сериски филм
14:35 Аларм за Кобра 11 - крими серија
15:30 Вести
15:50 Канцеларијата - играна серија
16:20 Диви суштества - документарна програма
17:05 Доктор Хаус - сериски филм
17:50 Храна и вино - емисија за гурмани
18:30 Вести
19:00 Метео
19:05 Спорт
19:10 Аларм за Кобра 11 - крими серија
20:00 Девици благороднички - сериски филм
21:00 Засекогаш млади - музичка емисија
21:40 Вести
22:10 Метео
22:15 Спорт
22:20 Сексот и градот - сериски филм
22:45 Закон и ред - крими серија
23:35 Габриеле - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 22 Aвг 2012 - 12:41

Четврток 23.08.2012

07:15 Прашање на совест - играна серија
08:05 Ловечко око - емисија за лов и риболов
08:35 Документарна програма
10:00 Балтичко невреме - игран филм
11:45 Храна и вино - емисија за гурмани
12:15 Диви суштества - документарна програма
13:00 Мета Џетс - цртан филм
13:45 Девици благороднички - сериски филм
14:35 Аларм за Кобра 11 - играна серија
15:30 Вести
15:50 Канцеларијата - играна серија
16:20 Диви суштества - документарна програма
17:05 Закон и ред - крими серија
17:50 Храна и вино - емисија за гурмани
18:30 Вести
19:00 Метео
19:05 Спорт
19:10 Аларм за Кобра 11 - крими серија
20:00 Девици благороднички - играна серија
20:45 Секој е ВИП - забавна емисија
21:40 Вести
22:10 Метео
22:15 Спорт
22:20 Сексот и градот - сериски филм
22:45 Закон и ред - крими серија
23:35 Напаст - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 22 Aвг 2012 - 12:42

24.08.2012 Петок

07:15 Прашање на совеста - ТВ серија
08:05 Документарна програма
09:05 Секој е ВИП - забавна емисија (р)
09:50 Поглед од горе - игран филм
11:45 Храна и вино - емисија за гурмани
12:15 Диви суштества - документарна програма
13:00 Цртан филм
13:45 Девици благороднички - сериски филм
14:35 Аларм за Кобра 11 - играна серија
15:30 Вести
15:50 Канцеларијата - играна серија
16:20 Диви суштества - документарна програма
17:00 Закон и ред - сериски филм
17:50 Храна и вино - емисија за гурмани
18:30 Вести
19:00 Метео
19:05 Спорт
19:20 Аларм за Кобра 11 - крими серија
20:10 Девици благороднички - играна серија
21:00 Тоа сум јас - забавна емисија
21:40 Вести
22:10 Метео
22:15 Спорт
22:20 Сексот и градот - сериски филм
22:45 Монк - сериски филм
23:35 Тајна - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Нед 14 Окт 2012 - 17:19

датум: 14/10
07:05 Цртани филмови
07:30 Девици благороднички - играна серија
09:00 Музичка сцена
10:30 АТП МАСТЕРС 1000 - Шангај - финале, директен пренос
12:30 Модлијани - игран филм
14:45 Макпланет - музичка емисија
15:30 Вести
15:35 Има ли пилот во авионот? - игран филм
17:00 Незадолжително...
17:30 Мојот пат - емисија од културата
18:05 Луѓе и места - телма репортажа
18:30 Вести
19:00 Метео
19:05 Спорт
19:10 Нови хоризонти
19:40 Херои - сериски филм
20:25 Битката за Шејкер Хајтс - игран филм
21:40 Вести
22:10 Метео
22:15 Спорт
22:20 Мек Линток - игран филм
23:55 Игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Сре 17 Окт 2012 - 17:31

датум: 17/10
07:05 Културна хроника
07:25 Мета Џетс - цртан филм
07:50 Макпланет - музичка емисија
08:30 Таткото и зетовите - ТВ серија
09:00 Ловечко око - емисија за лов и риболов
09:30 Дигитална зона - емисија за нови технологии
10:00 Дијалози - емисија од културата
10:30 Пет плус - емисија за деца и родители (р)
11:30 Храна и вино - емисија за гурмани
12:00 Само најсилните преживуваат - игран филм
13:30 Девици благороднички - сериски филм
14:35 Аларм за Кобра 11 - крими серија
15:30 Вести
15:50 Нуркај Оли - цртан филм
16:00 Нови хоризонти - магазин за урбано живеење
16:30 Таткото и зетовите - ТВ серија
17:00 Пет плус - емисија за деца и родители
17:55 Храна и вино - емисија за гурмани
18:30 Вести
19:00 Метео
19:05 Спорт
19:15 Атомската Бети - цртан филм
19:30 Доктор Хаус - сериски филм
20:15 Закон и ред - сериски филм
21:00 Засекогаш млади - музичка емисија
21:40 Вести
22:10 Метео
22:20 Спорт
22:20 Културна хроника - емисија од културата
22:30 Големиот напад - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by dejanpetrusevski on Пет 2 Ное 2012 - 15:37

Петок 02.11.2012
00:15 - 01:00 Доктор Хаус - сериски филм
01:00 - 01:45 Закон и ред - сериски филм
01:45 - 03:30 Маскирани и анонимни - игран филм
03:30 - 04:05 Вести
04:05 - 04:15 Културна хроника
04:15 - 04:45 Пазар и пари
04:45 - 05:30 Секој е вип
05:30 - 05:50 Храна и вино - емисија за гурмани
05:50 - 06:30 Девици благороднички - сериски филм
06:30 - 07:05 Вести
07:05 - 07:25 Културна хроника
07:25 - 07:50 Мета џетс - цртан филм
07:50 - 08:30 Макпланет
08:30 - 09:05 Таткото и зетовите - сериски филм
09:05 - 10:00 Секој е вип
10:00 - 10:30 Пазар и пари
10:30 - 11:30 5+, емисија за растење на родители и деца
11:30 - 12:00 Храна и вино - емисија за гурмани
12:00 - 13:30 Северна светлина - игран филм
13:30 - 14:35 Девици благороднички - сериски филм
14:35 - 15:30 Аларм за кобра 11 - сериски филм
15:30 - 15:50 Вести
15:50 - 16:00 Нуркај Оли - цртан филм
16:00 - 16:30 Италијанско фудбалско првенство- магазин
16:30 - 17:05 Таткото и зетовите - сериски филм
17:05 - 17:55 5+, емисија за растење на родители и деца
17:55 - 18:30 Храна и вино - емисија за гурмани
18:30 - 19:05 Вести
19:05 - 19:10 Метео
19:10 - 19:15 Спорт
19:15 - 19:30 Атомската Бети - цртан филм
19:30 - 20:15 Доктор Хаус - сериски филм
20:15 - 21:00 Закон и ред - сериски филм
21:00 - 21:40 Тоа сум јас
21:40 - 22:08 Вести
22:08 - 22:15 Метео
22:15 - 22:20 Спорт
22:20 - 22:30 Културна хроника
22:30 - 00:45 Гомора - игран филм
dejanpetrusevski
dejanpetrusevski
вип член
вип член

мислења мислења : 753
поени поени : 1139
регистриран на 2012-01-20
хумор сателидџија
заблагодарен заблагодарен : 30

Преглед на профилот на членот http://serviskratovo.weebly.com/

Вратете се на почетокот Go down

Телма ТВ програма Empty Re: Телма ТВ програма

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот